Goedkoop hotel Leeuwarden

Wij zijn het adres voor een goedkoop verblijf in Leeuwarden!

U bent opzoek naar een goedkoop hotel in Leeuwarden? Wij bieden u een uitstekend alternatief, ons Bed & Breakfast! De Hedera staat voor een persoonlijke sfeer, gastvrijheid, comfort en goede faciliteiten tegen een lagere prijs.

U bent van harte welkom bij de Hedera in Leeuwarden

Heerlijk slapen, ontbijten en een goedkoop verblijf nabij het mooie centrum van Leeuwarden, het kan allemaal. In tegenstelling tot vele hotels in Leeuwarden, bieden wij royale en luxueus ingerichte kamers voor zowel toeristen, romantici als zakenlieden voor een goedkope prijs. Bed & Breakfast de Hedera is de ideale plaats voor een warm, sfeervol en een goedkoop verblijf.

 

In plaats van een goedkoop hotel heeft de Hedera een uitstekende ligging nabij het centrum van Leeuwarden. Het is zeer geschikt om vanuit dit goedkope Bed & Breakfast het gezellige centrum van Leeuwarden en Friesland te verkennen. Geen hoge parkeer kosten als u het centrum wilt verkennen, wij hebben hiervoor een goedkope oplossing want voor onze gasten is er natuurlijk gratis parkeergelegenheid.

 

Ook kunt u gebruik maken van ons prachtige terras, wat bij een hotel waarschijnlijk niet mogelijk is. Ook ‘s avonds kunt u hier heerlijk vertoeven in de avondzon. Eén kamer heeft een eigen romantisch terrasje waarop u heerlijk zittend op de loungebank waar u heerlijk van de middag- en avondzon van Leeuwarden kunt genieten. Tussen 7.00 – 11.00 uur kunt u ontbijten. Wij passen graag het ontbijt aan naar uw wensen, indien u langer bij ons verblijft.