Goedkoop hotel Leeuwarden

Wij zijn het adres voor een goedkoop hotelverblijf in Leeuwarden!

Hotel de Hedera staat voor een persoonlijke sfeer, gastvrijheid, comfort en goede faciliteiten voor een gunstige prijs. Heerlijk slapen, ontbijten en verblijven nabij het centrum van Leeuwarden.

 

U bent van harte welkom in ons hotel in Leeuwarden

Bent u op zoek naar een goedkoop hotel in Leeuwarden? Probeer eens een Bed & Breakfast! Wij bieden royale en luxueus ingerichte kamers voor zowel toeristen, romantici als zakenlieden voor een goedkoop aanbod. Bed & Breakfast de Hedera is de ideale plaats voor een warm, sfeervol en een goedkoop verblijf.

 

Het Bed & Breakfast heeft een uitstekende ligging nabij het centrum van Leeuwarden. Het is zeer geschikt om vanuit dit goedkope Bed & Breakfast het gezellige centrum van Leeuwarden en Friesland te verkennen. Voor onze gasten is gratis parkeergelegenheid.

 

U kunt gebruik maken van ons prachtige terras, ook ‘s avonds kunt u hier heerlijk vertoeven in de avondzon. Eén kamer heeft een eigen romantisch terrasje waarop u heerlijk zittend op de loungebank waar u heerlijk van de middag- en avondzon van Leeuwarden kunt genieten. Tussen 7.00- 11.00 uur kunt u ontbijten.  Wij passen graag het ontbijt aan naar uw wensen, indien u langer bij ons verblijft.